Sun lounge

After

The conservatory proved to be a non-usable space for the majority of the year ,given solar overheating in the summer month’s then excessive cold during autumn and winter months. 

The clients required somethings that would be a useable space all year round.

The proposed extension was simple but very effective, not only was a more traditional appearance gained, privacy was provided to both our client and the neighbouring properties with side walls having no openings apart from a high level ‘letter box’ window providing distant views up the valley.  Despite the lack of openings in the side elevations, light floods into the extension via the bi-fold doors to the rear and the apex patent glazing.

This replacement extension now provides a useful, energy efficient extension that really compliments the host property.

Before